Het Rat Verleghstadion gezien vanuit de lucht. foto Wijnand Nijs (met dank aan Helicentre.nl)
Het Rat Verleghstadion gezien vanuit de lucht. foto Wijnand Nijs (met dank aan Helicentre.nl)

NAC–Feyenoord laat Bredanaars koud

NAC

STEENAKKER – De thuiswedstrijd NAC- Feyenoord van aanstaande zondag lijkt de Bredanaars koud te laten. De wedstrijd is nog lang niet uitverkocht.

Donderdag zijn er nog 1900 kaarten beschikbaar voor de NAC-fans. Wedstrijden tegen Feyenoord zijn doorgaans goed bezocht, net als wedstrijden tegen traditionele topclubs als PSV en Ajax.

Vorig jaar was het Rat Verlegh Stadion bijna elke thuiswedstrijd met 19-duizend toeschouwers maximaal bezet. Dit seizoen begon in dat opzicht, naast de mindere prestaties tussen de lijnen, al slecht voor de Bredase club. Net voor aanvang van het seizoen bleek dat het aantal verkochte seizoenkaarten fors lager was. Wat dat betekent voor de financieel toch al zwakke club kon NAC nog niet zeggen.

Er zijn nog kaarten voor NAC-Feyenoord verkrijgbaar tot en met zondag 11 september 2011, 11.00u via www.nactickets.nl en t/m zaterdag 10 september 2011, 17.00u via de verkooppunten van TicketBox.

Het uitvak voor Feyenoordfans zit wel vol. 750 fans van de Rotterdamse club hebben zich al aangemeld voor de wedstrijd, die zondag om 14.30 uur begint.