foto Peter Visser
foto Peter Visser

Lasnik tekent voor twee jaar bij NAC

NAC

STEENAKKER - De Oostenrijker Andreas Lasnik speelt vanaf komend weekend voor NAC. Hij tekent vrijdag bij de club uit Breda een contract voor twee jaar. Zo staat vermeld op de website van voetbalvereniging.

Na de officiƫle plichtplegingen is het de bedoeling dat de voormalig voetballer van Willem II zich aan sluit bij de training in Zundert. Het is nog niet zeker of de middenvelder aanstaande zondag tegen Feyenoord deel uitmaakt van de selectie.

"Wij zullen er in elk geval voor zorgen dat de transfer morgen voor 12.00 uur is aangemeld bij de KNVB, zodat hij in elk geval speelgerechtigd is", aldus technisch directeur Jeffrey van As.

Volgens de speler zelf is hij fit genoeg, maar dat moet technische staf morgen beoordelen, aldus de club.

Van As: "Vorig seizoen scoorde hij voor Willem II negen keer en hij tekende voor een stuk of twaalf assists. Komt hij dit seizoen opnieuw tot dergelijke cijfers, dan hebben we een goede deal gemaakt door hem aan te trekken."

'Lasnik legde een eerdere aanbieding van NAC deze zomer naast zich neer, maar kwam dus bij hernieuwde belangstelling uit Breda op zijn schreden terug. Lasnik', zo meldt NAC.