Afbeelding

Grandcafé Klaarenbeek heeft nieuwe eigenaar

Economie

GINNEKEN – Het grandcafé Klaarenbeek heeft een nieuwe eigenaar. Fred Kops en Marie-Claire Joosen hebben de zaak overgenomen en openen het bedrijf binnenkort onder de naam Claerenbeek.

Klaarenbeek was sinds enkele maanden vanwege een faillissement gesloten. De definitieve openingsdatum is op dit moment nog niet bekend, maar de eigenaren streven er naar om medio november weer open te zijn.

De naam Klaarenbeek was jarenlang een begrip in het Ginneken. Vanuit die optiek lag het voor de hand om de naam te handhaven, maar het is nu echter wel een andere zaak met een ander concept, zo melden de uitbaters.

Claerenbeek is straks om te borrelen, tapas te eten en te dineren. Ook organiseren ze kinderanimatie in het weekend. Daarvoor wordt de zaal van de zaak gebruikt die eveneens voor feesten geschikt is.

‘Het bedrijfsleven kan er terecht voor productpresentaties, vergaderingen of jubilea. Op termijn kunnen er rechtstreeks bij Claerenbeek workshops geboekt worden die in de zaal zullen plaatsvinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een workshop Salsa dansen’, aldus Kops en Joosen.