Afbeelding

Breken en bouwen voor meedoen@breda

Politiek

BREDA – Dat in Breda van inwoners verwacht wordt op allerlei vlakken zelf de handschoen op te nemen, biedt ook kansen. Met die gedachte in het achterhoofd houden CDA en Surplus Welzijn op woensdag 12 oktober een netwerkbijeenkomst.

De netwerkwerkbijeenkomst met als tittel ‘Breken en Bouwen’ is bedoeld voor vrijwilligers en professionals die zich richten op sociale activiteiten voor burgers in Breda.

Vrijwilligers en professionals staan voor de uitdaging om op sociaal-maatschappelijk terrein een grotere inzet van burgers te realiseren, zo stellen Surplus en het CDA. “En dat in een tijd die wordt gekenmerkt door flinke bezuinigingen.”

De bijeenkomst ‘Breken en Bouwen’ is bedoeld ter inspiratie van de vrijwilligers en beroepskrachten die in de stad actief zijn op het gebied van welzijn, wonen, zorg, hulpverlening, onderwijs, sport, cultuur, politiek en gemeentelijk beleid. “Het doel is om de nieuw ingezette gemeentelijke koers meedoen@breda om te zetten naar kansen voor de toekomst”, zo stellen de organisatoren. “Om met elkaar te bouwen aan nieuwe netwerken.”

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 12 oktober van 15.30 tot 18.00 uur in buurthuis Geeren-Zuid, Cornelis Joosstraat 82, te Breda. Belangstellenden kunnen zich voor 7 oktober aanmelden via brekenenbouwen@surpluswelzijn.nl