Improve Digital (links) wint de Rising Star Award van Deloitte. foto Deloitte.
Improve Digital (links) wint de Rising Star Award van Deloitte. foto Deloitte.

Bredase wint Rising Star Award

Economie

BREDA/AMSTERDAM – De Bredase ondernemer Janneke Niessen heeft met haar bedrijf Improve Digital de Deloitte Rising Star Award gewonnen.

De Rising Star verkiezing is een onderdeel van de Technology Fast50 en is speciaal in het leven geroepen voor technologie bedrijven jonger dan vijf jaar. De genomineerde organisaties gingen de uitdaging aan en streden door middel van Elevator Pitches om de titel ‘Rising Star 2011’.

Niessens Improve Digital , gevestigd in Amsterdam, ontving de hoofdprijs ‘vanwege accelererende omzet op basis van een unieke eigen technologie in een zeer competitieve markt’.

De genomineerde bedrijven werden tijdens de pitches door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun groeipotentie en businessplan, waarbij een eigen technologie voorwaarde is. Alsmede de manier waarop de CEO in staat is de unieke propositie helder en begrijpelijk over te brengen.

Janneke Niessen, co-founder van Improve Digital toonde zich erg blij met de prijs. “Wij zijn trotse winnaar van de Rising Star Award. Deze award is een erkenning voor het geloof in ons product en ons team. Het motiveert ons extra om door te gaan op deze weg.”

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologie bedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2006 - 2010).