http://www.bredavandaag.nl/nieuws/economie/50758/2011-05-29/grillrestaurant-rodeo-voormalig-pand-ijssalon-tutti-frutti
http://www.bredavandaag.nl/nieuws/economie/50758/2011-05-29/grillrestaurant-rodeo-voormalig-pand-ijssalon-tutti-frutti

Grand Café Anno 1617 Grote Markt staat te koop

Economie

CENTRUM - Grand Café en Steakhouse Anno 1617 aan de Grote Markt in Breda staat te koop. Eigenaar Oswald van Bezuijen, die in mei 2010 het grand café opende, heeft het voor 375-duizend euro in de etalage gezet.

Niet dat het slecht gaat, laat Van Bezuijen weten. “Ik bouw een zaak op een goede locatie binnen een jaar op, zorg dat het goed loopt en verkoop het dan weer door. Dat doe ik al een jaar of twaalf, dertien.”

In september legde de Belastingdienst nog beslag op de inboedel van het grand café waardoor het zich genoodzaakt zag een aantal dagen te sluiten. Oorzaak van de ontruiming was een verschil van mening over een belastingschuld. Volgens de uitbater was er sprake van een misverstand. Vijf dagen erna stond de inboedel weer op zijn plek en ging Anno 1617 weer open.

Van Bezuijen heeft al iets anders op het oog in Tilburg, maar meer wil hij daarover niet kwijt. De horeca-eigenaar voert nog wel een aantal veranderingen door in deze zaak. Zo wil hij dat de ruimte meer een restaurantfunctie krijgt en moeten op de kaart meer visgerechten staan dan voorheen de bedoeling was.

In het naastgelegen pand, waar voorheen Toeti Froeti jarenlang was gevestigd, komt overigens nog een grillrestaurant. All you can eat-restaurant Rodeo wordt daar binnen afzienbare tijd gevestigd.