Afbeelding

Emile Roemer in politiek café Karaktûr

Politiek

BREDA - Fractievoorzitter van de SP Emile Roemer komt zondag 11 december naar Breda. In het politiek café Karaktûr gaat hij onder andere vertellen over het succes van zijn partij.

Behalve Roemer komt ook Ger Koopmans (CDA) naar Breda. De vragen die op hem afgevuurd gaan worden hebben te maken met landbouwbeleid en de problemen rondom arbeidsmigranten. Hierbij komt ook een bestuurder van Exotic Green, een uitzendorganisatie die veel met arbeidsmigranten werkt.

Ook de aanbesteding van de thuiszorg is in het politiek café een onderwerp. Mario Petrus, bekend als Thuiszorgtroubadour komt zijn visie toelichten.

Behalve de landelijke politici komen er ook Bredase naar het café. Zo zijn wethouders Bob Bergkamp (CDA) en fractievoorzitter John Stubenitsky van Leefbaar Breda aanwezig.

Politiek café Karaktûr is een initiatief van alle negen Bredase politieke partijen. Het doel is om politiek en alles wat daarmee samenhangt op een laagdrempelige wijze onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Het café is zondag 11 december van 16 tot 18 uur in het starterscentrum aan de Catharinastraat 87/89.