foto Peter Visser
foto Peter Visser

Bayram twijfelt over keuze NAC of Turkije

NAC

BREDA - NAC-aanvaller Ömer Bayram wordt de laatste tijd veel in verband gebracht met de Turkse voetbalclub Kayserispor. De Turkse spits zou in de winterstop al de overstap kunnen maken. Als het aan NAC ligt, blijft de speler nog wel even in Breda te bewonderen.

“Wij hebben Ömer een nieuw contract aangeboden, waardoor hij is gaan twijfelen over zijn toekomst”, aldus Jeffrey van As, technisch directeur bij NAC. Hoe het nieuwe contract er precies uitziet is niet prijsgegeven. Vanwege de financiële beperkingen bij NAC is het echter wel duidelijk dat het geboden salaris aanmerkelijk lager is dan wat Bayram bij de Turkse club kan verdienen.

“Hij zal een afweging moeten maken wat hij belangrijker vindt: het grote geld, maar weinig kans op speeltijd of iets minder geld, maar wel kans op meer speeltijd”, vertelt Van As. “Op dit moment denkt hij na over zijn toekomst. Hopelijk blijft hij in Breda om zich hier verder te ontwikkelen.”

Van As laat weten wel een substantieel transferbedrag te willen ontvangen, mocht Bayram ervoor kiezen om tijdens de winterstop te vertrekken. “Een deel van de eventuele transferopbrengst van Bayram zullen we gebruiken om een vervanger aan te trekken”, aldus Van As. Eventuele namen werden niet genoemd, wel liet de technisch directeur weten enkele spelers op het oog te hebben.