foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Bloemen op plek waar Bredanaar (31) verongelukte

Politie

CENTRUM - Op de plek waar dinsdagavond een 31-jarige Bredanaar verongelukte met zijn auto, zijn woensdag bloemen neergelegd. De man kwam rond 20.00 uur om het leven na een mislukte inhaalmanoeuvre.

De man reed dinsdagavond op de Tramsingel naar de Academiesingel. Op de kruising met de Belcrumweg reed hij op de linker rijstrook. Rechts van hem reed een andere auto bestuurd door een 27 jarige inwoner uit Roosendaal.

Na het oversteken van de kruising wilde het slachtoffer voor deze auto langs naar rechts invoegen. Hij raakte daarbij echter met de rechterachterzijde van zijn auto de voorkant van de gepasseerde auto. Hierdoor kwam de auto van het slachtoffer in een slip terecht en belandde tegen een boom.

De hulpdiensten rukten met groot materieel uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar keerde onverrichter zake terug. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie stelde een onderzoek in. Er zijn geen sporen gevonden die er op wijzen dat het slachtoffer te hard zou hebben gereden.