Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Politie nog op zoek naar overvaller SummerTan

Politie

CENTRUM - De politie is nog op zoek naar de man die donderdagavond zonnestudio SummerTan aan de Boschstraat in Breda overviel. Er raakte niemand gewond. De overvaller ging er met een klein bedrag vandoor.

Rond 20.30 uur kwam een nog onbekende man zonnestudio binnengelopen. Op dat moment was er alleen een 22-jarige medewerkster aanwezig. Hij kwam naar de balie en eiste geld.

De overvaller bedreigde de medewerkster met de woorden dat hij haar neer zou steken. Vervolgens ging de dader er met een klein geldbedrag vandoor. Buiten gekomen liep hij weg in de richting van de Nassaustraat. Er raakte bij de overval niemand gewond. Ook is er door het slachtoffer niet daadwerkelijk een wapen gezien.

Na de overval startte de politie een onderzoek. Zo zochten agenten de omgeving af en deed de technische recherche sporenonderzoek. Aan de hand van camerabeelden van het bewakingssysteem van het bedrijf wordt momenteel verder gerechercheerd. In een straal rond de plaats van het misdrijf is een sms-Alert bericht verstuurd met het verzoek om uit de kijken naar dader:

Tekst SMS-Alert bericht: Breda, Boschstraat gew. overval met mes door man buitenlands uiterlijk, 1.80 lang zwarte jas sjaal voor mond. Jogging broek Weggelopen Nassaustr. Info 0900-8844.