foto Peter Visser
foto Peter Visser

NAC-selectie naar Valencia

NAC

STEENAKKER – NAC vertrekt zes januari voor een trainingskamp richting Valencia. Dat meldt de club woensdag op haar website.

Als voorbereiding op de tweede seizoenshelft zat NAC naast het trainingsschema zal het eerste elftal ook twee wedstrijden afwerken. De voetbalclub kiest voor Spanje om niet afhankelijk te zijn van de meestal slecht weersomstandigheden in eigen land.

‘Door de financiële middelen bij NAC, is er twee jaar geleden een project-groep in het leven geroepen, die ervoor zorgt dat zowel de zomer- als winterkampen geen geld kosten voor NAC. Door middel van nieuwe sponsoren die zich aan NAC binden, leveren deze zakelijke partners zo automatisch een bijdrage aan de trainingskampen’, aldus NAC.

De eerste wedstrijd is op acht januari op het veld van het hotel waar het team verblijft tegen topklasser Achiles '29 en de tweede wedstrijd wordt op het trainingscomplex van Valencia gespeeld tegen het B-elftal van de club.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op zondag 8 januari op één velden direct naast het hotel. Tegenstander is dan de koploper van de zondag topklasse, Achiles '29.