Zoektocht Markkade Breda naar 26-jarige Bredanaar. foto Erik Eggens
Zoektocht Markkade Breda naar 26-jarige Bredanaar. foto Erik Eggens

Zoektocht naar vermiste Bredanaar woensdag verder

Politie

EMER - De zoektocht naar de 26-jarige Bredanaar die sinds maandagochtend wordt vermist, gaat woensdag verder. Dinsdag zochten de politie, de brandweer en het KLPD met een helikopter en twee boten naar de vermiste man.

Die kwam in de nacht van zondag op maandag uit de binnenstad van een feestje en was vermoedelijk op weg naar zijn ouderlijk huis in de Haagse Beemden. Daarna is niets meer van hem vernomen. Zijn fiets werd teruggevonden op de Markkade ter hoogte van de oude suikerfabriek CSM.

De ouders van de man alarmeerden de politie dinsdag even na middernacht. Omdat de man wel eens bij vrienden sliep nadat hij op stap was geweest, waren de ouders van de man niet direct ongerust.

Van getuigen en bekenden van de vermiste man worden verklaringen opgenomen. Ook worden camerabeelden uit het centrum uit de nacht van zondag op maandag bekeken. Morgen zal in het water in de omgeving van de Markkade verder worden gezocht.

Getuigen die iets weten over de vermissing of die in de nacht van zondag op maandag iets is opgevallen wat ermee te maken kan hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.