De vermiste Youri Bicker. foto Erik Eggens/Politie MWB
De vermiste Youri Bicker. foto Erik Eggens/Politie MWB

Vermiste Bredanaar (26) is Youri Bicker

Politie

EMER - De politie is sinds dinsdag 20 december op zoek naar de 26-jarige Youri Bicker. De ouders van de man alarmeerden de politie dinsdag even na middernacht. Dit meldt de politie Midden- en West-Brabant. (update op woensdag 21 december)

Youri is in de nacht van zondag 18 december op maandag 19 december aanwezig geweest op een feestje in de binnenstad van Breda. Hier is hij vertrokken en vermoedelijk richting zijn woning in de Haagse Beemden gefietst.

Omdat de man wel eens bij vrienden sliep nadat hij op stap was geweest, waren de ouders van de man niet direct ongerust. Maandagavond, toen ze hem niet te pakken kregen gingen ze op zoek en troffen zijn fiets aan op de Markkade. De politie werd gealarmeerd en deze startte een onderzoek. Dinsdag 20 december werd bij daglicht gezocht met een boot en een helikopter in de omgeving van de Markkade. De politie onderzoekt de vermissing in samenwerking met de brandweer en het KLPD.

Van getuigen en bekenden van de vermiste Youri worden verklaringen opgenomen. Ook worden camerabeelden uit het centrum uit de nacht van zondag op maandag bekeken. Morgen zal in het water in de omgeving van de Markkade verder worden gezocht.

Getuigen die iets weten over de vermissing van Youri Bicker of die in de nacht van zondag op maandag iets is opgevallen wat met zijn vermissing te maken kan hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.