Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Steenbergenaar beroofd door mannen met mes

Politie

CENTRUM - Een 30-jarige Steenbergenaar is vrijdag rond half acht 's ochtend beroofd door drie Frans sprekende, gewapende mannen. Dat gebeurde tussen de Vlaszak en de Catharinastraat in het Bredase centrum.

De man parkeerde zijn auto op de Vlaszak en liep vervolgens in de richting van de Catharinastraat. Daar hij werd vastgepakt door twee mannen. Een derde man bedreigde hem met een mes.

De man uit Steenbergen wist zich los te rukken en sloeg hierop de man met het mes in zijn gezicht. Vervolgens sloeg hij een van de andere mannen en ging er te voet vandoor. De gedupeerde alarmeerde de politie. Deze nam aangifte van hem op en ging op zoek naar de daders. Hierbij is niemand aangehouden.

De daders waren volgens de beschrijving van de gedupeerde alle drie blank en tussen de 20 en 30 jaar oud. Ze spraken Frans, twee van hen waren 1.80 m en een ongeveer 1.60 m. De kleinere man had donker haar en een donker trainingspak met een blauwe streep aan de zijkant.

De langere mannen hebben beiden donker haar. Een van hen had een behoorlijke stoppelbaard en droeg donkere kleding. De ander droeg een vuurrood vest.

Tips kunnen worden doorgegeven via het nummer 0900-8844.