Afbeelding
Simone Vos

Bewoners Stadshart praten over parkeerproblemen

Algemeen evenementen

CENTRUM - Parkeren in de binnenstad en het beleid rond evenementen in het centrum van de stad. Die twee onderwerpen staan centraal tijdens de bewonersavond van de Wijkraad Stadshart/Valkenberg op 17 januari.

De wijkraad heeft voor deze twee thema's gekozen omdat die behoorlijk leven in het centrum. "En dan gaat het niet alleen om de plotselinge verhoging van de parkeertarieven met soms 25%, maar ook om de vraag hoe bijvoorbeeld familieleden of kennissen van bewoners van de binnenstad tegen een redelijk tarief op bezoek kunnen komen", aldus de organisatie.

Astrid IJzermans van het Parkeerbedrijf gaat die avond in op de plannen van het Parkeerbedrijf voor dit jaar en de eventuele gevolgen voor bewoners van het Stadshart/Valkenberg. Na de pauze belicht voorzitter Eric de Bruijn van de Alliantie Breda Evenementenstad de werkzaamheden en plannen voor 2012.

De jaarlijkse bewonersavond is op dinsdag 17 januari in de Waalse Kerk. De kerk gaat open om 19.30 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur. De entree is gratis.