Logo bredavandaag.nl
foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Bewoners Brabantpark: ‘Wijkraad moet blijven’

BRABANTPARK – De bewoners van Brabantpark hadden woensdagavond een heldere boodschap aan hun wijkraad die zichzelf wil opheffen: ‘Blijf aan en ga in gesprek met het college.’


Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk dat in de ogen van de bewoners de wijkraad belangrijk werk verricht. Zodoende werd geadviseerd opnieuw in gesprek te gaan met het stadsbestuur, maar ook met de politiek.

“Ze hadden begrip voor ons standpunt. Toch zien ze graag dat we in overleg gaan om de samenwerking en communicatie te verbeteren met het college. De bewoners willen ook dat we meer contact leggen met de fractievoorzitters van de politieke partijen. We nemen die oproep serieus”, aldus Theo Maas van de wijkraad.

Dat het overleg volgt, staat vast. Wat daar uit voortvloeit, is onbekend. Volgens Maas hangt de uitslag af van het verloop van het gesprek.

Maas: “Dat moeten we afwachten. Daarna komt er een nieuwe openbare vergadering. Daarvoor nodigen we het college uit. Dan kunnen ze hun eigen verhaal houden.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief