NAC verliest met 1-3 van Feyenoord. foto Peter Visser

NAC kan het Feyenoord niet lastig genoeg maken

ROTTERDAM/BREDA - NAC heeft de strijd om het kampioenschap niet opnieuw kunnen beïnvloeden. Na een zege op PSV en een gelijkspel tegen AZ, wachtte zaterdagavond Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 3-1.

Het was in de jarige Kuip zaterdag voornamelijk in de eerste helft te doen. Al na een paar minuten kwam de thuisploeg op 1-0 via Bakkal. NAC kwam via Ömer Bayram op 1-1 na een knap schot, maar daarna besliste Feyenoord de wedstrijd. Schaken en Cissé brachten de Rotterdammers nog voor rust op 3-1.

NAC kreeg in de tweede helft wel ruimte, maar slaagde er niet in die te verzilveren in doelpunten. Van NAC's concurrenten verloor VVV met 2-0 bij PSV. RKC kan NAC vandaag een handje helpen door thuis ADO te verslaan. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.