Afbeelding

Perry Hendriks nieuwe manager communicatie NAC

NAC

STEENAKKER – Perry Hendriks wordt de nieuwe manager communicatie van NAC. In eerste instantie krijgt hij een aanstelling voor een half jaar. Hendriks is een oude bekende van de nieuwe directeur Stefaan Eskes.

Beiden werkten tot het vertrek van Hendriks in 2006 samen bij de Amsterdam Admirals, alwaar Eskes eveneens directeur was.

Hendriks, eigenaar van PR en mediarelatiebureau Pandaemonium, moet de komende zes maanden meer lijn brengen in de communicatie binnen de voetbalclub en naar buiten toe. Hij is zich inmiddels een dag of tien aan het inwerken en verwacht begin juli officieel te starten.

“Voorlopig word ik ingehuurd door NAC. Ik ben voor een half jaar aangesteld. In die periode moet ik de communicatie structureren en advies uitbrengen. Dat betreft ook de commerciële afdeling”, aldus Hendriks.

Het is nog onbekend of Hendriks na een half jaar doorgaat bij de club. Volgens hem ligt dat aan de zaken die hij in de praktijk tegenkomt en of de aan te brengen wijzigingen in het beleid in een half jaar zijn uit te voeren.

“Ik moet het hele proces kritisch bekijken. Uit het verleden is in ieder geval gebleken dat de medewerkers te veel op hun bord kregen”, zo stelt Hendriks.