foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Man mishandelt ex-vriendin en schoonmoeder

Politie mishandeling

HAAGSE BEEMDEN - De politie heeft donderdagnacht een 44-jarige man uit Breda aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging en mishandeling van zijn 19-jarige ex-vriendin en 67-jarige moeder. De man is ingesloten.

De politie ontving tegen 01.00 uur de melding van een bedreiging met een mes aan de Klaverweide. Daar troffen zij de 19-jarige vrouw. Zij vertelde dat haar 44-jarige ex-vriend haar had geslagen en haar met een mes had bedreigd. De man zou na de bedreiging richting woonadres van zijn moeder gelopen zijn.

De agenten zochten in de omgeving en troffen de verdachte aan in de Keplerstraat waar hij gearresteerd werd. Op het fietspad van de Nieuwe Kadijk zagen de agenten tijdens hun rit naar het bureau een gewonde vrouw met een bebloed gezicht op het fietspad liggen. De vrouw bleek de moeder van de verdachte te zijn. Ze vertelde dat ze door haar zoon mishandeld was. De vrouw is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte wenste op het bureau geen verklaring af te leggen.