foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Looms komende twee seizoenen bij NAC

NAC

BREDA/ALMELO - Onder het mom, de wijzen komen uit het oosten, heeft NAC zich vrijdag wederom versterkt met een speler uit Overijssel. Mark Looms komt over van VV Heracles. Eerder deze week bekrachtigde NAC al de komst van Leugers (FC Twente).

Looms (31) uit Almelo debuteerde in seizoen 2000-2001 bij Heracles Almelo . Sindsdien speelde hij 321 wedstrijden bij de Almeloërs, waarin hij 9 keer scoorde.

“Wij wensen Mark alle succes toe in Breda”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma op de site van Heracles. “We zijn hem veel dank verschuldigd voor de vele verdiensten die hij als echte Almeloër voor de club heeft gehad."

Technisch directeur van NAC Jeffrey van As is zeer verheugd met de komst van Looms, zo meldt hij op de website van NAC. “Mark is een toegevoegde waarde voor onze selectie. Hij brengt twaalf jaar ervaring in het profvoetbal met zich mee, wat goed is voor onze relatief jonge groep. We hadden hem al geruime tijd in het vizier en ik ben erg blij dat Mark uiteindelijk voor NAC heeft gekozen.”

Looms wordt maandag medisch gekeurd. Bij de eerste training zondag is hij dus niet aanwezig.