Afbeelding

Henk Ten Cate leidt ultieme NAC-elftal

NAC

STEENAKKER - Henk ten Cate is gekozen tot coach van het ultieme NAC-elftal. Dat NAC-elftal aller tijden is gekozen door de lezers van de glossy NAC WIE WIJ ZIJN én BredaVandaag.nl. De selectie kent een aantal verrassende namen. Zo weet de vertrokken Robbert Schilder zich verzekerd van een basisplaats.

Meer dan 300 supporters vulden de grote NAC-enquête in via de websites BredaVandaag.nl en nacwiewijzijn.nl.

De selectie kent een aantal verrassende namen. Zo heeft jongeling Nemanja Gudelj het tot de reservebank geschopt en heeft de inmiddels naar Twente vertrokken middenvelder Robbert Schilder een vaste stek op het middenveld.

Het ultieme NAC-elftal aller tijden bestaat uit John Karelse in het doel, die het qua populariteit net won van Gabor Babos. Achterin krijgt het duo Penders/Zwaanswijk ondersteuning van Nicolai Budisic en Kees Kuijs.
Op het middenveld weet Robbert Schilder Ton Lokhoff en Alfred Schreuder naast zich. De beste spits ooit is volgens onze lezers Pierre van Hooijdonk. Hij krijgt voorin gezelschap van zijn opvolger bij NAC, Graham Arnold, en Leo Canjels.

Op de reservebank is er naast Gabor Babos plaats voor Dick van Burik, Josiph Mohorovic, Kees Rijvers, Bertus Quaars, Nemanja Gudelj, Anthony Lurling, Bob Latchford.

Alle uitslagen van de grote NAC-enquête staan in nummer 2 van de glossy NAC WIE WIJ zijn die in oktober uitkomt. Ook BredaVandaag.nl besteedt dan meer aandacht aan de enquete.