NAC won zaterdag de oefenwedstrijd tegen Alliance met 0-16 foto Peter Visser

NAC Breda revancheert zich tegen Topklasser

STEENAKKER - NAC Breda heeft dinsdagavond haar voorlaatste oefenwedstrijd gewonnen. Topklasser VV Katwijk werd met 4-0 opzij gezet. Daarmee herstelde NAC zich enigszins van de onverwachte nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Eerstedivisionist Sparta Rotterdam.

Op Sportcomplex de Krom kwam NAC door Thilo Leugers al snel op voorsprong. De van FC Twente gehuurde Duitser schoot een vrije trap in de korte hoek binnen en verraste daarmee doelman Atam Koruglu. Dat minieme voordeel was tevens de russtand.

In de tweede helft beslisten Andreas Lasnik (met een rebound) en Anthony Lurling (prachtige stift) binnen een minuut het duel. Elson Hooi zorgde voor het slotakkoord: 0-4. Zaterdag speelt NAC haar laatste oefenwedstrijd in het eigen Rat Verleghstadion tegen MVV Maastricht.