Open Dag NAC 2011. foto: Jorgen Janssens
Open Dag NAC 2011. foto: Jorgen Janssens

MVV laatste serieuze test voor NAC

NAC

STEENAKKER – MVV komt zaterdagavond op bezoek in het Rat Verleghstadion. Om half acht trapt NAC af voor de laatste serieuze test voor aanvang van het nieuwe seizoen.

Coach John Karelse kan daarna de balans opmaken van de voorbereiding en de laatste puntjes op de i zetten in aanloop naar de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen buurman Willem II.

Dat het seizoen eraan komt blijkt uit alles. Zo is NAC’s eerste spits voor komend seizoen, Alex Schalk opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de oefeninterland tegen Jong Italie op woensdag 15 augustus 2012. Bovendien komt de verkoop van de seizoenkaarten op stoom. Deze week doorbrak NAC de grens van 12.500 verkochte kaarten.

Daags na de testmatch tegen MVV zet NAC de poorten open voor de Open Dag. Het publiek is vanaf 13.00 uur welkom in en om het stadion.

De hoofdmoot van het programma vormt de handtekeningensessie met de spelers in de gracht van de hoofdtribune tussen half drie en half vijf. Op het hoofdveld speelt gelijktijdig NAC A1 tegen het hoogste jeugdteam van het Engelse Sunderland.

Hoofdtrainer John Karelse presenteert zijn selectie kort voor de wedstrijd en de handtekeningensessie. Vanaf 14.00 uur laten de nieuwe en oude helden zich toejuichen. De open dag duurt tot 18.00 uur.