foto Perry Roovers
foto Perry Roovers

‘Stiekem toch wel een beetje blij dat Neno blijft’

NAC

STEENAKKER - Omdat Fiorentina en NAC het niet eens konden worden over de transfersom, speelt Nemanja Gudelj vanavond gewoon mee tegen FC Utrecht. Daar zullen de fans van de Parel van het Zuiden niet rouwig om zijn. Tijdens het tweede 'avondje NAC' moet immers de eerste overwinning behaald worden.

"Heeft NAC toch geleerd van het verleden. Daarom vragen ze een bankgarantie. Anders krijg je Amoah-toestanden", is een reactie op de website van de Rat. "Gaat NAC het toch een keer leren. Ik ben stiekem toch wel een beetje blij dat Neno nog even in Breda blijft", zegt een andere fan.

Voor pessimisme is echter geen plek: "Hopelijk is het niet te merken aan zijn spel tegen Utrecht. Anders brengen wij hem over het dode punt heen", roept een supporters op dezelfde website. Als NAC geen fatsoenlijk, mooi transferbedrag zou krijgen, hield het op, liet de middenvelder optekenen bij Omroep Brabant. Gudelj voelde zich verantwoordelijk voor de club waar hij opgroeide. "Hij heeft wel een toejuiching verdiend na zijn mooie woorden."

Vanavond speelt NAC zijn tweede thuiswedstrijd in het Rat Verlegh Stadion om 20:45 uur.