NAC blijft steken op 1-1 tegen FC Utrecht. Schalk scoort voor NAC. foto Peter Visser

NAC met Gudelj niet voorbij Utrecht

STEENAKKER - NAC Breda heeft ook haar vierde competitiewedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. Met clublieveling Namanja Gudelj in de basis kwamen de Bredanaars in het Rat Verlegh Stadion niet verder dan 1-1 tegen FC Utrecht.

Al na acht minuten schoot Alex Schalk NAC op voorsprong. In de tweede helft domineerden de bezoekers en kwamen via Alexander Gerndt verdiend langszij. De aanvaller scoorde het tweeduizendste doelpunt voor de Domstedelingen in de Eredivisie.

In het stadion vielen zaterdagavond spandoeken te lezen met de teksten 'Fuck Iniesta, wij hebben Neno' en 'Clubliefde bestaat nog'. De fans zijn uiterst content met het aanblijven van de middenvelder, die in de belangstelling van Fiorentina stond. Een lichtpuntje in het nog prille, maar tot nu toe teleurstellende seizoen voor NAC.