Foto Stichting Aithra
Foto Stichting Aithra

Genomineerden Aithra Awards 2012 bekend

Algemeen

BREDA - De zes genomineerden voor de Aithra Awards 2012 zijn bekend. Op 24 november wordt duidelijk gemaakt wie van deze ambitieuze vrouwen de prijs krijgt uitgereikt voor meest ondernemende vrouw of aanstormend talent.

De genomineerden voor de Aithra Award zijn Jeanette Bas (BAS transport, Vivienne Klaassen (BAM) en Maria van der Heijden (Women on Wings). Voor de Belofte Award zijn Sara Liesker (Liesker Legal), Noort Treffers (Puur Zorg) en Annet van Wortel (Uitvaartverzorging Brabant) genomineerd.

“In de laatste selectieronde ‘de pitch’ heeft de Awardcommissie van Stichting Aithra gelet op de persoonlijke presentatie en uitstraling, de opbouw en samenhang van de bedrijfspresentaties en de creativiteit daarvan. Ook impact, het weten te raken van een ander, kreeg aandacht in het selectieproces”, vertelt Yolanda Buchel, voorzitter van de commissie.

Na afloop zijn alle indrukken en oordelen doorgenomen waarna de uiteindelijke genomineerden bekend zijn gemaakt. Buchel: “Het was een pittige competitie, zo krijgen we terug van de genomineerden. Wij kijken uit naar de bevindingen van de jury”.