NAC verloor zaterdag de thuiswedsrijd tegen directe concurrent Groningen met 0-1 foto Peter Visser
NAC verloor zaterdag de thuiswedsrijd tegen directe concurrent Groningen met 0-1 foto Peter Visser

NAC stelt Nebojša Gudelj aan als hoofdtrainer, Bogers assistent

NAC

BREDA - NAC heeft in de afgelopen dagen met Nebojša Gudelj overeenstemming bereikt over het hoofdtrainerschap van de club. De huidige trainer van de beloften van NAC, die in januari zijn hoogste trainersdiploma en licentie haalt, is enthousiast en gretig om de uitdaging aan te gaan. Adrie Bogers blijft aan als assistent trainer, zo meldt NAC op de website.

NAC Breda heeft inmiddels dispensatie aangevraagd bij de KNVB en de Coaches Betaald Voetbal om Gudelj de mogelijkheid te geven per direct voor de groep te staan.

NAC Breda kwam na het ontslag van John Karelse met Adrie Bogers tot overeenstemming om tijdelijk de taken van hoofdtrainer van de club waar te nemen. In de afgelopen weken hebben diverse gesprekken tussen Bogers en de directie plaatsgevonden om hem als hoofdtrainer bij NAC aan te stellen. De beide partijen zijn daar helaas niet uitgekomen en Bogers heeft ervoor gekozen om in zijn rol als assistent trainer te blijven.

De directie heeft veel vertrouwen in het trainersduo Gudelj en Bogers met ondersteuning van keeperstrainer/assistent trainer Arno van Zwam. De directie bedankt het duo Bogers en Van Zwam voor hun toewijding in de tijdelijke rol van hoofdtrainer en assistent trainer en waardeert het geduld om met elkaar te komen tot een goede invulling van de posities.