Kim Kuijpers

In totaal tien arrestaties voor handel harddrugs

BREDA - De politie heeft de afgelopen week weer drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij handel in harddrugs. In totaal zijn er de laatste wekentien verdachten opgepakt.


De politie startte een onderzoek naar handel in harddrugs na klachten van buurtbewoners over overlast van junks en dealers op en rondom het Dr Nolensplein.

Half september werden 7 arrestaties verricht. Hieronder zijn vier mannen uit Breda, een man uit Raamsdonksveer en twee vrouwen, waarvan een uit Breda. Twee verdachten, 22-jarige mannen uit Breda en Raamsdonksveer, zijn in verzekering en in beperkingen gesteld en zijn inmiddels in bewaring gesteld.
De andere verdachten zijn na insluiting en verhoor in vrijheid gesteld.

Na de eerste aanhoudingen doorzocht de politie een woning aan de Spitsbergenstraat. Aanleiding voor de huiszoeking was het vermoeden dat er vanuit de woning in drugs werd gehandeld. Bij de zoeking werd een hoeveelheid harddrugs in beslag genomen. Van de man uit Raamsdonksveer is een auto in beslag genomen.

Afgelopen week zijn nog drie aanhoudingen verricht. Een 22-jarige verdachte en een 44-jarige verdachte uit Breda zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De derde verdachte, een 30-jarige man uit Breda is na verhoor in verzekering gesteld.

De politie heeft het onderzoek nog niet afgerond en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief