Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Veelpleger jat kipfilet, kaas en krabsalade uit supermarkt

Politie

BELCRUM - Een rechercheur van het Veelplegersteam heeft woensdagmiddag rond 15.00 uur een 59-jarige Bredanaar in een supermarkt op de Belcrumweg betrapt op winkeldiefstal. De verdachte staat geregistreerd als veelpleger.

Een politieman in burger zag een hem bekende veelpleger fietsen over de Slingerweg. Hij besloot de man te volgen. Hij zag dat de man een supermarkt op de Belcrumweg binnen ging. De rechercheur ging daarop dezelfde winkel binnen. De veelpleger nam een pak kipfilet, kaas en een krabsalade en stopte die in zijn jas. De dief rekende de levensmiddelen niet af waarna hij buiten de winkel werd aangehouden.

Diefstal bouwmarkt
Woensdagavond werden in een bouwmarkt op de Konijnenberg drie mannen uit Kazachstan (37,40 en 40 jaar) betrapt op diefstal. Een van de mannen had een beitel en een slot met sleutels en schroeven gestolen. De andere verdachten schermden hem bij de diefstal af. Ze zijn buiten de winkel aangehouden. In dezelfde winkel werd woensdagavond ook een 58-jarige man uit Gilze gisteravond betrapt op winkeldiefstal. Hij had een boormachine gestolen.