De Cultuurnacht in Breda begon net als andere jaren met uitreiking van de Cultuurprijzen. foto Peter Visser
De Cultuurnacht in Breda begon net als andere jaren met uitreiking van de Cultuurprijzen. foto Peter Visser

Cabaretier Roel Meijvis vijf dagen in Chassé Theater

Cultuur

BREDA - De jonge Bredase cabaretier Roel Meijvis staat tussen kerst en nieuwjaar vijf avonden achter elkaar in de kleine zaal vanhet Chasséthaeter met zijn theatershow Roelette.

Met deze voorstellingen maakt hij gebruik van de BoArte-aanmoedigingsprijs die hij begin dit jaar tijdens de Cultuurnacht ontving. De prijs hield in dat hij vijf avonden gebruik mocht maken van een zaal van het theater.

In Roelette krijgt Meijvis tijdens dit avondvullend programma versterking van een live orkest, The ChooChoos (de Nederlandse zusjes van The Andrew Sisters) en een mystery guest. De theaterzaal wordt speciaal voor deze voorstelling verbouwd tot een sfeervol illegaal Amerikaans casino uit de jaren ‘50.

Meijvis speelt Don Al Meijviccio. Meijvis is de gangstercabaretier die er niet voor terugdeinst goede grappen af te persen en georganiseerde verhaallijnen te roven.

Roel Meijvis staat met de voorstelling Roelette van 26 t/m 30 december 2012 exclusief in het Chassé Theater Breda. Mede door de bijzondere setting zijn er slechts 120 kaarten per voorstelling beschikbaar.

De kaartverkoop voor deze voorstellingen is al gestart. Kaartjes kosten € 27.