Logo bredavandaag.nl

13000 woningen buiten Breda in Klik voor Wonen

BREDA - De Bredase woonwebsite Klik voor Wonen huisvest vanaf woensdag dertienduizend woningen van buiten Breda.


Het gaat om woningen van de corporaties Bernardus Wonen (gemeente Halderberge), Brabantse Waard (gemeente Moerdijk), Laurentius (gemeente Alphen-Chaam) en Woonstichting Etten-Leur (WEL). Zij gaan net als de Bredase woningcorporaties Laurentius, Singelveste AlleeWonen en WonenBreburg, al hun woningen via Klik voor Wonen verhuren.

Klik voor Wonen bevat nu al potentieel 25.000 Bredase huurwoningen aan. 12 december komen daar 13.000 huurwoningen uit West-Brabant bij.

Met één inschrijving hebben woningzoekenden voortaan toegang tot dit totale woningaanbod van de vijf deelnemende gemeenten in West-Brabant. Zo maken zij meer kans op een woning. Bovendien zorgt Klik voor Wonen ervoor dat mensen met een korte inschrijftijd meer mogelijkheden hebben om een woning te vinden.

De woningen worden op www.klikvoorwonen.nl op vier verschillende manieren aangeboden, waarbij de huurder zelf wat het beste bij zijn of haar wensen past.

Via Klik voor Wonen bieden de zes corporaties niet alleen huurwoningen aan. Ook koopwoningen, nieuwbouwwoningen, commerciële ruimten, garages en parkeerplaatsen zijn op de website te vinden.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief