Show Hans Klok.
Show Hans Klok.

Hans Klok veilt masterclass in Breda voor Serious Request

Algemeen

BREDA - De dj's Giel, Michiel en Gerard van 3FM zijn zojuist opgesloten in het Glazen Huis in Enschede. Zelfs illusionist Hans Klok krijgt ze daar niet uit voor kerstavond. Wat de illusionist wel kan, is een masterclass geven aan de hoogste bieders. De veiling van de masterclass gebeurt in het kader van 3FM’s Serious Request 2012: de vijf hoogste bieders krijgen, samen met een vriend of vriendin, een speciale masterclass.

In het Chassé Theater in Breda worden zaterdag 22 december om 16.00 uur geheimen onthuld die voor menigeen altijd verborgen blijven. Vervolgens is er een gezamenlijk diner in het artiestencafé waarna de gelukkige winnaars Klok’s kerstshow The Houdini Experience bezoeken. De veiling van dit item is reeds geopend, bieden kan via www.marktplaatsveilt.nl tot vrijdag 21 december a.s. 17.00 uur.

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Drie dj’s zitten zes dagen opgesloten in een Glazen Huis en proberen zo geld op te halen voor het goede doel.

Hans Klok is in Breda voor zijn voorstelling The Houdini experience, waarin hij omringd wordt door dansers, internationaal bekroonde circusacts en natuurlijk zijn sexy Divas of Magic. De show is in Breda te zien van donderdag 20 december tot en met zondag 6 januari.