Foto Pepijn Nagtzaam
Foto Pepijn Nagtzaam

Het einde der tijden: BredaVandaag.nl zegt vaarwel

Algemeen

BREDA - Het einde van de wereld is dichtbij. Heel dichtbij, als we de Maya’s mogen geloven. Als de wereld morgen echt vergaat, zou dat ook het einde betekenen van Breda.

Een rijke historie aan cultuur en geschiedenis zou verloren gaan. De Grote Kerk, het Kasteel van Breda, de singels. Niemand zou er meer lopen. Een enkele Bredanaar bereidt zich er dan ook al op voor, en Leys komt met een toepasselijke aanbieding. ‘Maya-schoenen met tien procent korting’.

Jammer, want het station zou nooit afgebouwd worden. Tomas Toonders zou nooit in zijn onderbroek gaan hardlopen voor het goede doel. Breda Live, het Bevrijdingsfestival, Dancetour, geen enkel evenement zou ooit nog op het Chasseveld plaatsvinden. Ook niet in Het Valkenberg, trouwens.

En BredaVandaag zou nooit meer iets produceren. Dat zou natuurlijk het ergste zijn van alles. Voor nu: een goed uiteinde. En hopelijk tot morgen.

Ludieke actie verzonnen voor morgen. 10% korting op de #Maya werkschoenen bij @leys_bv Breda twitter.com/rennenbram82/s…

— Bram (@rennenbram82) december 20, 2012