Druk bezochte nieuwjaarsreceptie 2011. foto Perry Roovers
Druk bezochte nieuwjaarsreceptie 2011. foto Perry Roovers

Nieuwjaarsrecepties Breda: waar moet je zijn?

Algemeen

BREDA - Dit jaar is er weer geen gemeentelijke nieuwjaarsreceptie waar je al je Bredase relaties kunt treffen. Waar moet je zijn om toch je relaties het allerbeste te wensen? BredaVandaag.nl helpt je kiezen waar je naartoe kunt.

1. NAC, 15 januari
De nieuwjaarsreceptie van NAC is sinds jaar en dag een goedbezochte. Je treft er de Businessclub leden, maar ook veel vertegenwoordigers van de gemeentelijke politiek. Naast raadsleden tref je er ook altijd wel een of twee wethouders. Ook politie en maatschappelijke instellingen zijn van de partij en - als ze niet op trainingskamp zijn - een aantal spelers van de selectie. Let op: deze receptie is op uitnodiging. Let op 2: Een speech van bestuur danwel directie is vaste prik.

2. BCV, 6 januari
Waar veel samenkomt is tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de BCV en de BFC. Zondag tussen 12.00-14.00 uur in Theaterdinersalon de Avenue (Waterstraat 5) zijn de liefhebbers van carnaval in Breda samen om te proosten op het jubileumjaar. De BCV bestaat immers 7 x 11 jaar. Reden voor een boek en tal van andere jubileumactiviteiten.

3. MTC Pegasus, 12 januari
Alleen op uitnodiging. Leden van Motor Toer Club Pegasus wensen elkaar deze zaterdagavond het allerbeste toe voor 2013. De motorclub, die ook in 2013 weer geregeld voor het goede doel op de motot stapt, doet dat in clubhonk café Parkzicht.

4. Bisdom, 8 januari
Voor de Rooms-Katholieke gelovigen onder ons. 8 januari houdt het vicariaat zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie aan het Hooghout 67. In dezelfde lijn. 14 januari vanaf 16.30 uur houdt dekenaat De Baronie zijn receptie eveneens aan het Hooghout 67, Breda. Aanmelden voor deze tweede sessie is verplicht: dek.baronie@bisdombreda.nl

5. De Maatschappij, 28 januari
Netwerkclub de Maatschappij houdt 28 januari vanaf 16.30 uur bij Golfclub Toxandria. Zoals het deze club betaamt, is de bijeenkomst meer dan alleen het glas heffen en een diner. De ondernemers krijgen een inspirerende toespraak te horen van Prof. Dr. R. Vd Brink, ex. Raad van bestuurslid van ABN/AMRO en momenteel hoogleraar in Amsterdam en columnist in het Financieel Dagblad. Wel alleen voor leden en introducees.

6. Sportverenigingen: VV Baronie, Push, Breda
Zondag 6 januari vanaf 16.00 uur is de nieuwjaarsreceptie van Baronie. Hockeyvereniging Push houdt haar receptie een week later, op zaterdag 12 januari om 16.00 uur. Bij HC Breda is het zondag 13 januari bal, voor leden van 16.00 uur tot 17.30 uur.

7. En ook nog
Nieuwjaarsreceptie van het VOC op 24 januari bij De Twee Gebroeders en de gecombineerde nieuwsjaarsborrel van Open Coffee Breda, Open Coffee Roosendaal en Open Coffee Etten-Leur bij het Trivium Hotel op 10 januari, nieuwjaarsborrel VVD, Boterhal, 18 januari om 20.00 uur.