Afbeelding

NAC-supporters het schip in

NAC

BREDA - Hij vaart weer uit: de Ark van NOAD. De tweede wedstrijd na de winterstop gaat NAC op bezoek bij RKC Waalwijk. De tocht wordt georganiseerd door de Breda Loco’s, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor fiets- en loopcombi’s, en dus een eerdere afvaart van de Ark.

De wedstrijd staat gepland voor 26 januari. Omdat de sluizen rond Breda gesloten zijn, is de afvaart de 26e vanaf Lage Zwaluwe. De Loco’s hebben een boot gereserveerd met plaats voor 250 fans. Na het weekend kunnen supporters een ticket boeken.

Voor die tijd is het natuurlijk ook de vraag wie er bij de selectie van NAC aanmeren. Kapitein Jeffrey van As heeft al wat potentiële passagiers voor het tweede deel van de 34 wedstrijden tellende reis door het seizoen. Zo zou hij zijn oog hebben laten vallen op Fernandez van Feyenoord. Ook vallen de namen van Frank Demouge en Ruud Boymans. Tevens zou Mathew Amoah hebben aangegeven dat hij een terugkeer naar NAC wel ziet zitten, zo meldt BNDeStem.

Voordat de supportersboot naar Waalwijk stoomt en de nieuwe bemanning is aangemonsterd in het geelzwarte voetbalschip, moet NAC het de 19e thuis opnemen tegen VVV.