Afbeelding

Na Poephoofd koken met Paul de Leeuw

Cultuur

BREDA - Paul de Leeuw geeft na zijn voorstellingen in Breda kookworkshop voor de bezoekers van zijn voorstelling Poephoofd.

De cabaretier kookt gerechten uit kookboek ‘Khebjelief, en trek! in foyer van het Chassé Theater.

De workshop is een vervolg op het boek dat hij schreef ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag. Dat is een kookboek, genaamd ‘Khebjelief, en trek! Het is een kookboek en een autobiografie in één, want De Leeuw haalt niet alleen herinneringen op aan de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daarbij heeft gegeten.

De workshops volgen op zijn voorstellingen van maandag 28 en dinsdag 29 januari.

Poephoofd is na meer dan tien jaar een nieuw cabaretprogramma van De Leeuw, waarin hij weer zelf piano speelt. De Leeuw verhaalt over zijn gezin, duur vlees, orgasmes, augurken, de adoptiemaffia, en waarom hij Armani-onderbroeken haat.