Foto Wim Bosman
Foto Wim Bosman

Logistieke reus Wim Bosman opent kantoor in Breda

Algemeen

BREDA - Logistiek dienstverlener Wim Bosman Groep heeft een regiokantoor geopend in Breda. De dienstverlener opereert wereldwijd in onder andere de transport- en distributiesector. Het kantoor is gevestigd aan de Princenhagelaan, op dezelfde locatie als Dinalog.

Wim Bosman Groep opent een kantoor in Breda omdat het dichter bij de regio wilt komen. Daarom zal al het contact ook lopen via één persoon. "Of het nu gaat om een prijsaanvraag, het boeken van een zending of het sturen van de Proof Of Delivery, alles verloopt via de vaste contactpersoon. Ook vragen over wanneer de zending wordt afgeleverd, gaan via het regiokantoor waar onze contactpersonen zijn gehuisvest”, licht Nathaniël Nguyen, Freight Accountmanager in Breda, toe.

De Wim Bosman Groep is onderdeel van het veel grotere MainFreight. Met 1600 werknemers, 1500 voertuigen en meer dan 17 vestigingen is het een flink bedrijf. Het bedrijf, dat in 2011 een omzet van 250 miljoen haalde, opende eerder kantoren in onder andere Heerenveen, Eindhoven, Rotterdam, ’s-Heerenberg, Geleen, Emmerich (DE) en op Schiphol.