Breda Barst, zaterdag 15 september 2012. foto Raymond Tillieu
Breda Barst, zaterdag 15 september 2012. foto Raymond Tillieu

Breda Barst zoekt weer naar regionaal talent

Cultuur

CENTRUM - Regionale bands kunnen zich wederom inschrijven voor Breda Barst. Het festival is weer op zoek naar talent. Zij spelen dan in de Mezz Barst voorronde, die plaatsvindt op zondag 2 juni in Mezz.

Na de voorrondes mogen vier bands door naar het festival dat plaatsvindt op op 14 en 15 september. Naast een podiumprijs maken de bands die meedoen ook kans op een dag studiotijd.

Een voorwaarde is wel dat de bands eigen werk spelen. Cover- en tributebands zijn dus uitgesloten van deelname. De jury selecteert de inzendingen op kwaliteit en originaliteit.

Geinteresseerden kunnen een mail sturen naar voorrondes@bredabarst.nl, met daarin een link naar hun muziek. Inschrijvingen moeten binnen zijn voor 1 april.

Popfestival Breda Barst wordt jaarlijks gehouden in het Park Valkenberg, in het centrum van Breda. Het festival wil het lokale en regionale popklimaat stimuleren en programmeert daarom, naast landelijke en internationale acts, ook een aantal bands en acts uit de regio welke een groter podium verdienen.