1-1 gelijk tegen Heracles, zaterdag 16 februari 2013. foto Peter Visser
1-1 gelijk tegen Heracles, zaterdag 16 februari 2013. foto Peter Visser

Jonkies Hooi en Van der Weg tot 2016 bij NAC

NAC

STEENAKKER - NAC heeft de contracten met Elson Hooi en Kenny van der Weg met drie jaar verlengd. Beide talentvolle spelers hebben nu een contract tot het eind van het seizoen 2015/2016 .

Hooi en Van der Weg komen uit de jeugdopleiding van NAC. Beiden maakten dit seizoen hun debuut in de hoofdmacht en deden dit met veel succes. Hooi was dit seizoen actief in 25 wedstrijden, waarvan hij er 18 in de basis stond. In de wedstrijd van vrijdagavond was hij beslissend door op het juiste moment tegen het gras te gaan, waardoor NAC een strafschop kreeg en de gelijkmaker scoorde. Van der Weg speelde dit seizoen negen wedstrijden en stond zes keer in de basis, waaronder de laatste wedstrijden tegen Heracles, AZ en Heerenveen.

Technisch directeur Jeffrey van As is blij met de contractverlengingen van beide spelers, zo laat hij weten op de site van NAC. “Elson en Kenny hebben zich dit seizoen heel goed ontwikkeld. Beiden maakten dit seizoen hun debuut in het eerste elftal en hebben laten zien dat ze het niveau aankunnen en bij kunnen dragen aan het sportieve succes van NAC.”