Hubert Rovers met de Meer dan Voetbal Award in 2010.
Hubert Rovers met de Meer dan Voetbal Award in 2010.

Hubert Rovers weg als directeur Teamplay@NAC

NAC

STEENAKKER - Hubert Rovers zwaait per 1 juli af als directeur van Teamplay@NAC. Rovers en het bestuur van stichting Teamplay@NAC hebben dat in goed overleg besloten, zo meld Teamplay. De visie van het bestuur en de directeur bleken te ver uit elkaar te liggen.

In de afgelopen maanden hebben het Bestuur van de Stichting en haar directeur gewerkt aan een nieuw meerjarenplan voor de verdere toekomst van Teamplay@NAC. "Tijdens dit traject bleek dat de visie van het bestuur en de directeur omtrent de toekomst van de stichting te ver uit elkaar ligt om dit traject gezamenlijk verder in te gaan", aldus een verklaring op de site van de maatschappelijke tak van NAC.

Rovers wordt geroemd om wat hij bereikt heeft. "Een krachtige organisatie die zeer veel mensen die dat nodig hebben, een extra duwtje in de rug geeft. In Breda en omstreken, maar ook in de rest van Nederland en het buitenland worden Teamplay@NAC en haar boegbeeld Hubert Rovers geroemd om de enorme positieve maatschappelijke bijdrage die NAC Breda en haar partners in de stichting leveren", zo valt te lezen.