NAC won zondag het laatste competitieduel van het seizoen met 3-2 van RKC. foto Peter Visser
NAC won zondag het laatste competitieduel van het seizoen met 3-2 van RKC. foto Peter Visser

Voedselbank te gast bij NAC-Roda JC

NAC

STEENAKKER - 250 Bredanaars die afhankelijk zijn van de Voedselbank zijn zondag te gast bij de wedstrijd NAC - Roda JC. De gasten krijgen naast gratis toegang tot de wedstrijd ook een hapje en een drankje aangeboden.

De actie is mogelijk gemaakt op initiatief van het uitzendbureau All IN NAC. De genodigden worden tussen 11.15 en 11.45 welkom geheten aan de oostzijde van het Rat Verlegh Stadion, bij de ingang van de sociaal-maatschappelijke tak Stichting Teamplay@NAC. Zij krijgen hun versnapering vervolgens uitgereikt uit handen van Algemeen Directeur Stefaan Eskes van NAC, de Bredase Wethouder van Wonen en Leven Bob Bergkamp en All-In NAC directeur Gert-Jan van Vugt. Bob Bergkamp, wethouder wonen en leven noemt de actie ‘een mooi voorbeeld van betrokken ondernemerschap.’?

De genodigden van de Voedselbank bekijken de wedstrijd vanuit vak F9. Voor NAC staat er tijdens de wedstrijd aankomende zondag nog genoeg op het spel. De ploeg dient zich in een rechtstreeks duel met Roda JC veilig te spelen voor de eredivisie. NAC bezet momenteel een veertiende plaats in de competitie. De club heeft vijf punten voorsprong op de directe concurrent van zondag en vier punten voorsprong op naaste belager RKC Waalwijk.