Logo bredavandaag.nl
En plein public in Brabantpark, vrijdag 21 augustus 2009.
En plein public in Brabantpark, vrijdag 21 augustus 2009.

Vijftiende keer En Plein Public in Breda

BREDA - Het reizend wijkfestival En Plein Public bestaat deze zomer vijftien jaar. Vanaf 28 juni gaat het festival weer 11 verschillende pleintjes in (en om) Breda af.


De Heuvel, Brabantpark, Den Hout, IJpelaar, Princehage, Ulvenhout, Vrachelen, Teteringen, Belcrum, Dorst en het Ginneken.

Het jubileum van En Plein Public wordt gevierd met een opening op het Monseigneur Nolensplein in de Heuvel op vrijdag 28 juni om zeven uur. De avond begint met de opening door wethouder Akinci en met het internationaal bekend dansgezelschap LeineRoebana.

Ook is FIETSCH! te zien tijdens de opening van Dansnest. Deze voorstelling is het resultaat van BuurCultuur XL en is samen met wijkbewoners uit de Heuvel tot stand gekomen. Tussendoor speelt het trio van Dead Duck Alley singer-songwritermuziek. Daarna brengt Theater Gajes een grote voorstelling over de bouw, midden tussen de toeschouwers.

Het festival begint 28 juni en duurt tot en met 11 augustus. Voor meer informatie www.enpleinpublic.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief