Rondvlucht op Tweede Paasdag boven Breda met Helicentre.nl. foto Wijnand Nijs
Rondvlucht op Tweede Paasdag boven Breda met Helicentre.nl. foto Wijnand Nijs

Swerts en Poepon versterken NAC

NAC

STEENAKKER - NAC heeft zich vrijdag verzekerd van de diensten van Gill Swerts en Rydell Poepon. Swerts tekent een contract voor twee jaar, Poepon wordt voor een jaar gehuurd van ADO Den Haag.

Swerts speelde in Nederland voor Feyenoord, Excelsior, ADO Den Haag, Vitesse, AZ, en wederom Feyenoord. Vorig seizoen kwam hij in Denemarken dertien wedstrijden uit voor Sønderjyske.

De carrière van Rydell Poepon begon in de jeugd van Ajax, maar zijn debuut in de Eredivisie maakte hij bij Willem II. Hij speelde vanaf 2006 twee seizoenen op huurbasis voor de Tilburgers, waarna een definitieve overstap naar Sparta Rotterdam volgde. Vervolgens speelde de spits voor De Graafschap, en ADO Den Haag.

Vrijdag zetten ook Sepp de Roover en Rick Stuy van den Herik de handtekening onder hun contract. Het duo tekende voor respectievelijk drie en een jaar bij NAC.

Poepon moet in de spits de concurrentie aangaan met Alex Schalk, aldus technisch directeur Jeffrey van As. "Samen met de officiële ondertekeningen van Sepp en Rick is dit een uitstekende dag voor NAC.”