Afbeelding
Politieteam Weerijs

Winkeldief slaat supermarktmedewerkster en wordt aangehouden

Politie

BELCRUM - De politie heeft vrijdagmiddag 26 juli een 45-jarige Bredanaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man werd door een medewerkster van een supermarkt aan de Belcrum weg betrapt toen hij een doosje aardbeien aan het stelen was.

De man liep daarop naar buiten, achtervolgd door de medewerkster. Toen zij de man aansprak, sloeg hij haar tegen de arm. Vervolgens begon hij met zijn fiets in de lucht te zwaaien waarna hij snel vluchtte.

Gewaarschuwde agenten hielden de man in de omgeving aan en stelden heb in verzekering.

Breda - Een 45-jarige man uit Breda werd vrijdagmiddag 26 juli 2013 rond 13.15 uur aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Betrapt
Een medewerkster van een supermarkt aan de Belcrumweg betrapte de man op diefstal van een doosje aardbeien. De man liep naar buiten en de medewerkster volgde hem. Zij sprak de man aan op zijn daad en probeerde te voorkomen dat de man weg zou gaan. Daarop sloeg de verdachte haar tegen haar arm en begon met zijn fiets in de lucht te zwaaien. Hij fietste vervolgens snel weg. De gewaarschuwde agenten hielden de winkeldief in de omgeving aan. Hij werd in verzekering gesteld.