Foto Peter Visser
Foto Peter Visser

NAC: 'Open dag 2013 was groot succes'

NAC

BREDA - NAC Breda geeft aan 'zeer tevreden' te zijn over het verloop van de open dag die zondagmiddag gehouden werd. Volgens perswoordvoerder Perry Hendriks was de dag zowel qua opkomst als financieel gezien succesvol.

Op de open dag kwamen iets meer dan 12.000 mensen af. Daarnaast ging het goed met de verkoop van merchandise en seizoenskaarten. "De verkoop van de seizoenskaarten op deze open dag is meer dan de afgelopen vijf jaar bij elkaar, dus je kunt wel stellen dat dat goed is", vertelt Hendriks.

De mensen rondom NAC hebben goede zin, stelt de woordvoerder. "De vibe is positief. Mensen zijn tevreden over de selectie, kijken met goede moed vooruit naar volgend seizoen. Wij als NAC houden dan ook een erg positief, goed gevoel over aan zondag."

Het NAC-museum, dat begin dit jaar waterschade op liep, heeft ook goede zaken gedaan tijdens de open dag. Fanzine De Rat, de supportersvereniging en de popcornkraam die op het NAC-terrein stond hebben samen 1200 euro opgehaald om het museum in ere te herstellen. Dat is nog exclusief de opbrengst van de voorverkoop van het nieuwe boek van Sjoerd Mossou.

Zie ook het album links voor meer foto's van de open dag.