Afbeelding

Slachtoffer motorongeluk zoekt naar doorrijder

Algemeen

BREDA - Aangereden worden door een auto is vervelend. Aangereden worden door een auto die daarna doodleuk doorrijdt, is dat in het kwadraat. Het overkwam motorrijder Thijs Telgman uit Breda. Hij kwam afgelopen vrijdag hard ten val door een actie van een onoplettende bestuurder. Hij zoekt nu gerechtigheid.

Een klaplong, een auto die nu total loss is en een kapotte motor. Het is de schade die Thijs moet lijden nadat hij met zijn motor tegen de achterkant van een stilstaande auto knalde. Hij botste tegen het voertuig nadat hij ternauwernood een wagen had weten te ontwijken die hem weigerde voorrang te geven. Hierna reed de onachtzame rijder, volgens hem, gewoon door richting de Jorisstraat alsof er niks aan de hand was.

Hoewel meerdere omstanders de auto hebben gezien, is er wel wat onduidelijkheid over de kleur van de wagen. Thijs zelf dacht aan zilverkleurig, maar de meeste getuigen spraken van een zwarte auto. Een persoon zegt gezien te hebben dat de bestuurder in de auto nog even achterom keek nadat hij Thijs had afgesneden. Duidelijk is wel dat de bestuurder niet gestopt is.

Telgman hoopt nu dat er meer mensen zijn die iets hebben gezien op vrijdagmiddag tussen 13:00 en 13:15 uur op de kruising tussen de Marialaan en de Jorisstraat.

De ongelukkige motorrijder hoopt dat mensen met tips zich melden bij de politie.