Ben Saunders. foto 8ballmusic
Ben Saunders. foto 8ballmusic

Ben Saunders tatoeëert tijdens show in Breda

Cultuur

BREDA - Ben Saunders gaat vanaf oktober voor het eerst de theaters in. Met de theatertour genaamd Ik Ben Saunders is hij op 1 november in Breda. "In het Chassé Theater zal de creatieve zanger zijn twee grootste passies combineren, namelijk zingen en tatoeëren", aldus zijn management.

In de anderhalf uur durende show vertelt Ben zijn persoonlijke verhaal. Onvermijdelijk gaat het over zijn avontuur in The Voice of Holland en het formeren van zijn eigen band, tot aan de muzikale omslag die hij nu gemaakt heeft richting de dance muziek. Daarnaast neemt hij de bezoekers mee naar zijn jeugd waar hij als klein jochie al zijn eigen shows bedacht en daarmee op het podium stond.

Naast optreden zal hij ook in elke show bij een bezoeker uit het publiek een tatoeage zetten. "Iets dergelijks is nooit eerder gedaan tijdens een theatertour. Bezoekers van de theatertour kunnen zich via een speciale website aanmelden voor een tatoeage tijdens de show waarvoor zij een kaartje hebben gekocht. Daarbij kunnen ze aangeven waarom zij deze tatoeage graag willen laten zetten."

Ben Saunders beoordeelt zelf beoordelen wie met het mooiste, gekste of ontroerendste verhaal de tatoeage verdiend. Ben zal vervolgens diegene tijdens de show uit de zaal pikken om tijdens de pauze van het programma de tatoeage te zetten. "Ben gaat hiervoor op tour met een daarvoor speciaal als tatoeage studio ingerichte camper die het GGD hygiëne keurmerk draagt."