De eerste sportieve schermutselingen tijdens Outdoor Brabant 2011. foto Jorgen Janssens
De eerste sportieve schermutselingen tijdens Outdoor Brabant 2011. foto Jorgen Janssens

Outdoor Brabant komt weer naar Breda

Cultuur

BREDA - De 29e editie van Outdoor Brabant staat voor de deur. En ook dit jaar is het weer grootser, meeslepender en spectaculairder dan ooit tevoren. Niet alleen is het deelnemersveld groter dan ooit, ook staan er twee gloednieuwe rubrieken op het programma.

Van 4 t/m 8 september staan weer vele hippische hoogtepunten op het programma. Zo zijn daar de Nederlandse Kampioenschappen voor vierspannen paarden, vierspannen pony's, tweespannen pony's en enkelspannen pony's. Bij het springen staan naast de Grote Prijs van Breda ook twee nieuwe spectaculaire rubrieken op het programma. Namelijk: Six Bars en Jump en Drive.

Naast de hippische disciplines zijn er dit jaar natuurlijk ook niet-hippische activiteiten. Zo is er voor ondernemers een Business to Business borrel en een business ontbijt. Voor de kinderen verzorgd Rabobank een Rabo kindermiddag.

Vrijdags organiseert een van de hoofdsponsors van Outdoor Brabant, Full Managment Support, een workshop Ondernemen=Topsport. Dit jaar is het onderwerp: optimale samenwerking binnen teams om de teamprestatie naar een hoger plan te tillen.

TV-presentator Marielle Bastiaansen is ambassadeur van deze editie.