Bredanaar Justin Goetzee. Beeld YouTube
Bredanaar Justin Goetzee. Beeld YouTube

Goetzee benoemd tot interim-directeur NAC

NAC

STEENAKKER - Na het terugtreden van algemeen directeur Stefaan Eskes, zong zijn naam al nadrukkelijk rond: Justin Goetzee. Aangetrokken als commercieel directeur, maar nu in elk geval tijdelijk ook algemeen directeur.

Dat hebben de Raad van Commissarissen en het College van Aandeelhouders van NAC Breda dit weekend bekendgemaakt. Goetzee krijgt daarmee de dagelijkse leiding in handen. "De komende tijd moeten alle geledingen zich achter de club scharen en moeten alle neuzen dezelfde kant op wijzen", aldus Goetzee. "Alleen dit leidt tot de rust die we nodig hebben om met het vaste team de professionaliseringsslag van de afgelopen maanden door te zetten."

Goetzee leidt de voetbalorganisatie in nauwe samenwerking met de overige leden van het directieteam, dat naast hem bestaat uit financieel directeur Edwin Gerritsen en technisch directeur Jeffrey van As, zo meldt de club. "Met deze invulling is de leiding in goede handen en krijgen de toezichthouders de tijd om in alle rust te kijken hoe de positie in de toekomst moet worden ingevuld."

Goetzee: "Mensen moeten weer vol trots over NAC praten en naar het stadion komen, zowel de supporters, sponsors, de medewerkers, de vrijwilligers, als alle andere mensen en geledingen die bij de club betrokken zijn. Daar hebben we ieders hulp bij nodig.”