Afbeelding
flickr

Man probeert politie om te kopen met 50 euro

Politie

BREDA - Een man die vrijdagochtend is gearresteerd voor openlijke geweldpleging heeft geprobeerd een politieagent om te kopen. De verdachte werd samen met nog drie andere mannen opgepakt nadat zij zich schuldig zouden hebben gemaakt aan het vernielen van onder andere autospiegels en een plantenbak.

De politie telde in de vroege ochtend in de Magnoliastraat negen auto's waarvan de autospiegels met geweld waren omgeklapt. Bij diverse spiegels was daardoor schade ontstaan. Een oplettende getuige wist de dienders te vertellen in welk huis de vandalen zich hadden verschanst.

In eerste instantie mochten de agenten van de bewoners niet binnenkomen. Een machtiging tot binnentreden later werden de vier mannen gearresteerd. Het betrof hier drie mannen uit Breda en een uit Oosterhout, allen midden twintig. Een van hen probeerde toen met vijftig euro zijn arrestatie af te kopen. Ook dit is bij wet verboden.

De politie houdt er rekening mee dat de jongemannen meer schade hebben aangericht. De politie roept gedupeerden dan ook op om aangifte te doen via 0900-8844.